Pagina's

zaterdag 4 september 2021

Lift kaartje

 Hallo Allemaal

Bij de liftchallenge mag je een kaart naar keuze liften,ik vind de kaartjes van Annemarie en Merit altijd erg mooi dus nu mijn kans om een kaartje van hun te liften,ik heb niet de zelfde producten in huis maar ik heb mij wel laten inspireren.

En dit is het kaartje dat ik heb gelift

Nog een fijne avond

Groetjes Karien

7 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een super lift zeg!
Ik vind hem prahctig.

Nynke zei

Hij is erg leuk geworden! Een mooie lift is het, en een erg goed idee om die grachtenpandjes voor een kerstkaart te gebruiken!
Groetnis Nynke

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi liftkaartje met het leuke wintertafereeltje
ja Annemarie en merit maken altijd hele mooie kaartjes
groetjes ellen

Eri zei

Wow, je hebt de kaart prachtig gelift Karien!
Groetjes, Eri

Marjan zei

Mooi lift! Het origineel is heel goed te herkennen ondanks dat je niet dezelfde materialen had. Fijn dat je meedoet met onze jubileum Liftchallenge!

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke lift Karien! Andere boompjes en een ander huisje maar toch onmiskenbaar een lift van de kaart die je laat zien met als resultaat een heel fris kerstkaartje. Leuk! Dankjewel voor je bijdrage aan onze jubileum-challenge.

Cornelie zei

Liften hoeft ook niet met dezelfde materialen, het is idd ter inspiratie en daar dan je eigen ding van maken. Het is een leuke liftkaart met mooi kleurgebruik. Je lift matcht goed en is erg leuk geworden. Danje we voor het meedoen met onze jubileum lift!